Structurile metalice usoare la facultate

Viitorul structurilor metalice usoareDe peste 25 de ani, Unic Rotarex® este un lider in industria structurilor metalice usoare. Unul dintre factorii care ne-a diferentiat este colaborarea cu profesorii universitari de la Facultatea de Constructii din Iasi. In centrul acestei colaborari sta o pasiune comuna pentru inovatie si un angajament pentru educarea viitoarei generatii de ingineri si arhitecti.

La Facultatea din Iasi exista o platforma de testare seismica, iar, dupa cum stiti deja, noi am profitat de ocazie pentru a demonstra rezistenta structurilor metalice usoare plasand o structura pentru o casa pe aceasta platforma. Rezultatul nu a fost doar o dovada a soliditatii structurilor produse de noi, ci si o experienta valoroasa de invatare atat pentru studenti, cat si pentru profesori.

Decizia de a supune una dintre structurile metalice usoare Unic Rotarex® unei testari seismice riguroase a generat rezultate remarcabile, dovedind inca o data ca structurile noastre se preteaza chiar si in zonele predispuse la seisme. Colaborarea a dat roade atunci cand profesorii universitari au documentat rezultatele testarii seismice. A fost elaborat un articol stiintific, concentrat pe rezistenta structurilor metalice usoare la cutremure. 

Testarea facuta pe structurile produse de noi nu s-a oprit la articolul stiintific. Structura testata a ramas la universitate, unde continua sa fie un instrument educational valoros. Studentii au ocazia sa studieze structura de aproape, obtinand cunostinte practice despre lumea structurilor metalice usoare. Aceasta experienta practica este inestimabila pentru viitorii ingineri si arhitecti, iar noi suntem bucurosi ca facem deja parte din viitorul constructiilor.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

876820cookie-checkStructurile metalice usoare la facultateno