Test seismic la structurile metalice Unic Rotarex®

Test seismic pe structurile metalice Unic Rotarex®Testul seismic realizat pe structurile metalice Unic Rotarex® documentat in lucrarea stiintifica  publicata recent in una dintre cele mai prestigioase reviste ale domeniului Ingineriei Civile – Thin Walled Structures publicata de Elsevier. Lucrarea stiintifica a fost realizata de 3 centre universitare din Romania: lasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Lucrarea prezinta o prima parte a unui amplu program de cercetare privind comportarea structurilor de cladiri realizate din profile subtiri din otel indoite la rece. In aceasta prima parte s-a testat experimental structura (doar scheletul) la actiunea seismica pe platforma existenta la Facultatea de Constructii si Instalatii din lasi. Toate rezultatele experimentale si simularile numerice sunt astfel prezentate in lucrare cu mai multe interpretari.
Cea de-a doua parte, care va fi publicata in curand, trateaza comportarea structurala a combinatiei schelet – panouri din OSB care va fi cel putin la fel de interesanta.
Multumim Domnului Profesor George Taranu (si tuturor celor implicati) pentru demonstratia stiintifica prin care se confirma inca o data ca structurile metalice Unic Rotarex® sunt solutia constructiva in care puteti avea incredere.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

3049210cookie-checkTest seismic la structurile metalice Unic Rotarex®no