CERTIFICARI

CERTIFICARE EUROPEANA

Certificarea Europeana auditata cu TÜV SÜD München, ne permite sa aplicam marcajul CE tuturor produselor noastre, conform standardului EN 1090 – 1, 2. Cine are se mandreste, cine n-are se piteste (nu va poate da garantie) 

CALITATE ISO

Certificam calitatea tuturor produselor noastre conform certificarii ISO9001/2015. Produsele necertificate calitativ pot avea mari probleme cum ar fi prabusirea sau demolarea din motive de neconformitate. Mare atentie!

MARCA INREGISTRATA

Certificatul de marca inregistrata reprezinta un nume. Numele iti poate aduce mandrie si recunoastere sau rusine si disgratie. Nu sunt putine cazuri in bransa noastra in care aceeiasi oameni schimba numele firmelor dar obiceiurile nu.

CERTIFICAT DE GARANTIE

Fiecare comanda livrata de Unic Rotarex® catre clientii sai are in mod implicit certificatul de garantie. Va rugam sa intelegeti ca anumite cerinte legale pe care sunteti obligati sa le indepliniti pentru primirea garantiei nu reprezinta excluderi sau sustrageri. Oricum, o mare garantie ar trebui sa fie ca de atatia ani Unic Rotarex® nu a primit nici o solicitare de lucrari in garantie.

CERTIFICAT DE CALITATE

In certificatul de calitate gasiti inscrisi indicatorii de calitate ai produselor cumparate de la noi. Si certificatul de calitate se livreaza in mod implicit la fiecare comanda, fara sa fiti nevoiti sa-l cereti.

DECLARATIA DE PERFORMANTA

In declaratia de performanta gasiti inscrisi indicatorii de performanta ai produsului asa cum o cere standardul. Chiar daca este o firma mica, Unic Rotarex® primeste cerificarea calitatii si performantei de la cea mai mare firma de certificare.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media