DESPRE NOI

Cum gandim?

EcologicPRODUC STRUCTURI SALVEZ PADURI!” este deviza sub care vorbim despre noi ecologic, este deviza sub care Unic Rotarex® propune un nou concept ecologic.
Necesitatea de a ne schimba gandirea si a folosi lemnul doar pentru elementele de estetica din constructie.
Metalul este reciclabil, daca topim rablele si le transformam in structuri pentu case, o sa obtinem un dublu efect ecologic. Sau credeti ca este ecologic sa ne taiem padurile si sa ne facem case?

Cine suntem?

Marius Rotar

Marius Rotar

Asociat Unic

Unic Rotarex® activeaza in piata de peste 25 de ani si intotdeauna si-a luat misiunea de a dezvolta sistemele constructive cu structuri metalice usoare. La inceputuri am facut amenajari interioare, pereti de compartimentare din gipscarton si elemente decorative din gipscarton cu structura metalica usoara. Ulterior misiunea societatii a devenit imbunatatirea sistemului constructiv cu structuri metalice usoare. Am gasit si facut prima casa din profile zincate „U” si „C” din Romania. Astazi putem spune ca ne-am atins scopul. Am dezvoltat cele mai bune sisteme de constructii cu structuri metalice usoare, un flux de fabricatie modern, proiectam cele mai performate produse. 

Vlad Farte

Vlad Fârte

Director General

Absolvent al VIA University College Danemarca Omul care raspunde la cele mai incurcate intrebari. Omul care va da primele schite si idei. Vlad va face oferta si cu el o sa discutati si contractul!

Dan Mocan

Dan Mocan

Director Tehnic

Absolvent al Facultatii de Constructii si Instalatii Cluj-Napoca. Omul care face calculul static si aplica marcajul CE. Intreaba-l pe Dan cum arata ceva ce nici tu nu stii cum va fi si-ti va arata!

Carmen Codrea

Economist

Absolventa a Facultatii de Business Babes Bolyai Cluj-Napoca Daca va place site-ul nostru, este meritul ei. In fiecare zi imbunatateste informatia ce ajunge la dumneavoastra.

Alin Rotar

Sef Productie

De peste 20 de ani la Unic Rotarex®. Omul cu cea mai multa experienta in productie si montaj. Omul care face structura sa aiba tolerante sub un milimetru! Va ofera consultanta telefonica!

Cine ne recomanda?

Televiziuni
Lucrari stiintifice
Conferinte
Sponsorizari
Expozitii
Parteneriate
  • Framecad – lider in industria utilajelor de productie „roll-forming” si software-uri specializate

De ce Unic Rotarex®

De peste 25 de ani Unic Rotarex® demostreaza constant seriozitate in fata clientilor, competitivitate si inovatie.

• Nu exista nici o lucrare la care sa avem reclamatii. Clientii nostri vin din internet si ar sti sa faca o reclamatie online daca ar fi cazul;

• Suntem certificati ISO si CE cu institutia cea mai respectata din Europa;

• Unic Rotarex® este marca inregistrata pentru ca isi permite sa pastreze cu mandrie numele de peste 2 decenii;

• Suntem cei care au format in Google cuvantul de cautare „case pe structura metalica” si tot de atata vreme suntem in topul cautarilor Google, nu pentru ca am fost primii ci pentru ca am incercat sa fim mereu cei mai buni;

• Suntem cunoscuti pentru timpul de reactie foarte scurt, atat la ofertare, cat si la productie si montaj;

• Oferim fiecarui client documentele de calitate fara sa ne fie cerute expres;

• Avem cel mai mare si raspandit portofoliu de lucrari;

• Propunem cea mai variata gama de produse din tabla de otel zincat ambutisat la rece;

• Avem numai clienti multumiti.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media