Sponsor principal la concursul studentesc de structuri

Sponsor principal la concurs studentescVineri si sambata, 5 – 6 mai 2017, am participat la „Concursul de structuri cu zabrele”, editia a 6-a desfasurat in cadrul departamentului de mecanica a constructiilor de la Facultatea de Constructii din Iasi, in calitate de sponsor principal. Am fost deosebit de placut surprinsi sa gasim un colectiv foarte tanar de profesori care inteleg necesitatea orientarii catre noile sisteme alternative de structuri.

O baza didactica foarte buna, profesorii tineri si foarte deschisi la nou, precum si tinerii studenti foarte entuziasti si increzatori ne-au determinat sa credem pentru prima data ca nu suntem singuri in incercarea noastra de a dezvolta sistemul constructiv cu structuri metalice usoare. Am avut schimburi deosebit de interesante atat cu proesorii cat si cu studentii si am stabilit sa punem la dispozitie material didactic pentru cercetare in scopul invatarii sistemului constructiv Unic Rotarex®. Am stabilit sa colaboram pe partea de proiectare si dezvoltaere a sistemului si sa testam elemente structurale noi care sa aduca imbunatatiri produselor noastre.

A fost foarte placut sa inmanam diplome si premii tinerilor studenti care si-au demonstrat cunostinetele realizand structuri de rezistenta din carton. Vom continua sa sustinem cercetarea si dezvoltarea sistemelor constructive Unic Rotarex® impreuna cu mediul universitar, obiectiv menit sa dea valoarea cuvenita produselor Unic Rotarex®.

CONTACT
Contact Unic Rotarex®

+40 371 787 888 – de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Distribuiti acest articol

Urmariti-ne pe social media

135630cookie-checkSponsor principal la concursul studentesc de structurino