Steel home in Texas

Sponsor principal la consursul studentesc de structuri

Main sponsor at the student's structures contest

Vineri și sambata, 5-6 mai 2017, am participat la „Concursul de structuri zabrelite”, editia a VI-a, organizat de Departamentul de constructii al Universitatii de Constructii Iasi, în calitate de sponsor principal. Am fost placut surprinsi sa gasim o echipa foarte tanara de profesori care inteleg necesitatea dezvoltarii unor noi sisteme alternative de structuri.

O bază didactica foarte buna, profesori tineri, deschidere catre noile tehnologii, dar si studenti entuziasti ne-au determinat sa credem pentru prima data ca nu suntem singuri in incercarea noastra de a dezvolta sistemul structurilor usoare din otel. Am avut discutii interesante cu profesorii si cu studentii si am convenit sa punem la dispozitie materialul didactic de cercetare pentru a preda sistemul de constructie Unic Rotarex®. Am convenit sa colaboram la proiectarea si dezvoltarea sistemului si sa testam noi elemente structurale care aduc imbunatatiri produsului nostru.

A fost foarte placut să premiem tineri studenti care si-au dovedit cunostintele prin realizarea unor structuri portante din carton. Vom continua sa sustinem cercetarea si dezvoltarea sistemelor de constructii Unic Rotarex® impreuna cu universitatile, pentru a da valoare produselor Unic Rotarex®.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

135630cookie-checkSponsor principal la concursul studentesc de structurino