24 de ani cu Unic Rotarex®

24 de ani cu Unic Rotarex®Unic Rotarex® a implinit 24 de ani ani si inca numaram! Suntem printre primii care au adus structurile metalice usoare pe piata din Romania, dar nu ne-am oprit aici. Compania Unic Rotarex® este acum recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea produselor si serviciilor oferite de noi.  Daca nu ne credeti pe cuvant, vedeti aici portofoliul nostru care vorbeste de la sine!

De-a lungul timpului am trecut cu succes prin audituri cu cele mai renumite si exigente instituitii din Europa pentru a ne asigura ca va oferim solutii optime pentru case metalice si hale metalice. Am inovat tehnologia structurilor metalice usoare, reducand consumul de metal pe metru patrat si am incercat sa ii ajutam pe tinerii ingineri sa inteleaga mai bine sistemul constructiv. La cursul nostru de scolarizare au participat firme de constructii din toata lumea, de la Insulele Caraibe pana la Emiratele Arabe Unite, cu care am impartit know-how-ul nostru pentru ca, impreuna, sa punem la dispozitia dumneavoastra cele mai fiabile structuri metalice usoare. Nu intentionam sa ne oprim, lumea are nevoie de metode de constructii moderne si noi stim ce avem de facut in aceasta privinta!

De peste doua decenii Unic Rotarex® respecta increderea pe care ne-o acordati si spunem cu mandrie ca am mai imbatranit, dar nu cu cativa ani, ci cu sute de clienti multumiti!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

160540cookie-check24 de ani cu Unic Rotarex®no