Cursul de scolarizare Unic Rotarex® si experienta germana

Cursul de scolarizare RotarexIata ca experienta tehnica dobandita in Germania face usor montajul structurilor Unic Rotarex® pentru clientii nostri. Asta mai demonstreaza inca o data ca structurile Unic Rotarex® au planuri foarte bune si clientii nostri din strainatate monteaza fara sa puna intrebari, asemenea si clientii din Romania.

Dupa ce a absolvit Cursul de Scolarizare in montajul structurilor Unic Rotarex®, domnul Chirila Alin monteaza cu usurinta prima structura din viata sa. Explicam mereu ca structurile noastre sunt ca matematica, nu au cum sa nu dea bine.

Astazi domnul Chirila ne-a trimis primele fotografii care arata ca structurile noastre se pot monta cu usurinta urmand corect planurile de montaj. Nu trebuie sa fii specialist pentru a citi planuri atat de simple. Punem la dispozitie planuri 2D si 3D si devine o conditie de bun simt ca totul sa iasa cum a fost planuit.

Va indemnam si pe dumneavoastra sa urmati exemplul domnului Chirila, care nu va obtine doar o casa mai ieftina, ci mai ales o casa cu indicatori tehnici foarte buni, pusi la dispozitie de tehnologia Unic Rotarex®.

Pana acum sunt trei case in Germania si saptamana aceasta s-au mai aprobat doua proiecte. Cine a zis ca Unic Rotarex® nu poate construi in Germania?!!!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

143730cookie-checkCursul de scolarizare Unic Rotarex® si experienta germanano