Unic Rotarex® si Framecad®

Unic Rotarex® si FramecadIn lumea constructiilor, inovatia este cheia pentru durabilitate si rentabilitate. Structurile metalice Unic Rotarex® sunt un foarte bun exemplu al modului in care tehnologia de ultima ora poate revolutiona aceasta industrie.

Unic Rotarex® este un etalon de referinta in productia structurilor metalice usoare, cu specializare intr-o gama larga de structuri pentru cladiri rezidentiale si industriale, dar si in alte tipuri de structuri. Angajamentul nostru fata de calitate si precizie in fabricarea structurilor ne-a facut un reper in industrie, portofoliul nostru se intinde pe mai multe continente.

Framecad® este un furnizor de top de utilaje pentru fabricarea structurilor metalice usoare. Acestia au redefinit modul in care sunt create structurile metalice, imbunatatind procesul de productie prin modernizarea constanta a utilajelor pe care le pun pe piata. 

Unic Rotarex® utilizeaza utilajele avansate de productie Framecad, iar faptul ca Framecad a enumerat Unic Rotarex® ca unul dintre partenerii valorosi pe site-ul lor, ne face foarte mandri de munca noastra. Insa, cel mai important este ca beneficiile acestui parteneriat se extind dincolo de companiile implicate si ajung chiar in sectorul constructiilor. Astfel clientii nostri beneficiaza de eficienta si sustenabilitate, iar noi mentinem nivelul de calitate cu care v-am obisnuit deja.

Intr-o lume in schimbare rapida, in care cererile de constructii sunt in crestere, Unic Rotarex® pastreaza angajamentul de a depasi granitele si de a redefini ceea ce este posibil in industria constructiilor, construind un viitor mai rezistent si mai eficient. Contactati-ne!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

858520cookie-checkUnic Rotarex® si Framecadno