Trebuie sa ne extindem

Curtea Unic Rotarex® plina cu structuri metalice usoare montate in elementeSpatiile de depozitare ale fabricii Unic Rotarex® au ajuns neincapatoare. Montam mai putin si producem mai mult, ceea ce arata ca produsele Unic Rotarex® au inceput sa fie cautate in piata materialelor de constructii.

La aceasta ora exportam peste 65% din productie si se pare ca trendul este crescator. Clientii din strainatate nu mai intreaba ca si concetatenii nostri daca structurile noastre sunt bune sau nu pentru ca au educatia produsului de calitate. Cand esti certficat cu TÜV SÜD München, nimeni din strainatate nu se mai indoieste de calitatea produsului tau.

Se desprinde o concluzie simpla, trebuie sa ne extindem! In acest sens am achizitionat un teren de constructie care, de viitor, ne va putea permite sa ne extindem, dar si sa organizam mai bine fluxul de productie, depozitare si livrare. Tot din acest motiv suntem in negocieri sa cumparam o noua linie de productie, tehnologie de ultima generatie, care deasemenea va imbunatati calitatea produselor Unic Rotarex®.

Speram ca in maxim un an de la aceasta data dorintele noastre sa se transforme in realitate in beneficiul clientilor nostri si, de ce nu, al nostru.

CONTACT
Contact Unic Rotarex®

+40 371 787 888 – de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Distribuiti acest articol

Urmariti-ne pe social media

145840cookie-checkTrebuie sa ne extindemno