Texas, un nou punct in portofoliul nostru

Dl. George si echipa sa au vizitat fabrica Unic Rotarex® la inceputul acestui an. Acestia au avut multe intrebari referitoare la sistemul nostru constructiv, iar noi, din experienta acumulata, am avut raspunsuri pentru toate. Ei au fost atenti in special la calitatea tablei pe care o folosim in fabricatia structurilor, explicitatea planurilor de montaj si bineinteles la seriozitatea cu care ne tratam clientii. S-au convins imediat ca suntem echipa potrivita cu care sa inceapa colaborarea in America.

Prima lor comanda, structura pentru o casa duplex cu suprafata de 310 m², cu etaj si mansarda, a fost incarcata in containere maritime in luna iunie si a plecat spre Austin, Texas. Elementele preasamblate si profilele metalice au ajuns la destinatie fara probleme si, la cateva zile dupa descarcare, colaboratorii nostri ne-au anuntat ca au inceput montajul structurii (vedeti imaginea).

Lucrarea din Texas nu reprezinta pentru noi doar un punct si un continent nou adaugate la portofoliul Unic Rotarex® ci reconfirmarea faptului ca produsele pe care le punem pe piata au un bun raport calitate-pret si sunt apreciate global, inclusiv de persoane de specialitate.

UPDATE

Texas - case pe structura metalica

Si dumneavoastra puteti deveni colaborator sau client Unic Rotarex®, contactati-ne!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

162740cookie-checkTexas, un nou punct in portofoliul nostruno