Structurile metalice usoare in centrul atentiei la CCE 2023

In lumea in continua evolutie a ingineriei civile, inovatia este forta principala a progresului. Este evident ca intram intr-o noua era a constructiilor si accentul pe solutii durabile, rentabile si eficiente nu a fost niciodata mai mare.

Scena este pregatita pentru conferinta Computational Civil Engineering (CCE) 2023, organizata de Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi in colaborare cu alte universitati din tara si strainatate, cum ar fi City University of London , Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, etc.  Cercetatorii, expertii din industrie si cadrele universitare colaboreaza pentru a-si prezenta descoperirile si a elabora proiecte de ultima ora. Dorim sa va atragem atentia asupra importantei structurilor metalice usoare in domeniul ingineriei civile si subliniem importanta acestora la CCE 2023, unde Unic Rotarex® participa si este mentionat ca dezvoltator al acestui sistem.

Unic Rotarex® este sponsor  CCE 2023 si primeste recunoastere pentru participarea activa in dezvoltarea sistemului constructiv bazat pe structuri metalice usoare. Aici puteti citi despre participarea noastra la documentarea testului seisimic facut la Iasi.

Introducerea structurilor metalice usoare a revolutionat industria constructiilor, oferind numeroase avantaje fata de materialele de constructie traditionale. Prin combinarea rezistentei si durabilitatii metalului cu o greutate redusa, aceste structuri au devenit un pion important in ceea ce priveste flexibilitatea proiectarii, viteza de constructie si durabilitatea.

CCE 2023 subliniaza importanta  accelerarii progresului in domeniul ingineriei civile, prezentatorii de astazi vorbesc despre constructiile viitorului ca fiind modulare. Prin participarea noastra la aceasta conferinta dorim sa contribuim atragand atentia ca metodele clasice, ca betonul sau caramida, incep sa fie din ce in ce mai putin eficiente in comparatie cu structurile metalice usoare. 

Ne aflam la inceputul unei noi ere in domeniul ingineriei civile, structurile metalice usoare ocupand locul 1 in remodelarea peisajului constructiilor. Prin valorificarea potentialului structurilor metalice usoare si valorificarea puterii colaborarii, putem deschide calea pentru solutii durabile, eficiente si inovatoare in domeniul ingineriei civile.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

690020cookie-checkStructurile metalice usoare in centrul atentiei la CCE 2023no