Primele pareri despre casa metalica

Pareri despre casa metalicaCu toate ca structurile metalice usoare sunt o alternativa veche pentru constructiile clasice, mai exista inca persoane care nu au incredere deplina in acest sistem. Ei cauta pe forumuri pareri despre casa metalica si le primesc tot de la persoane care nu sunt suficient informate sau care nu au avut vreodata contact cu acest produs, in loc sa discute cu specialistii. Din fericire, clientii nostri se afla printre cei „deschisi la minte”, sunt dornici sa incerce si variante noi si au incredere in experienta si certificarile noastre. De aceea, pentru cei care au indoieli, nu putem decat sa demonstram prin exemple ca structurile metalice usoare reprezinta intr-adevar sistemul constructiv al viitorului.

Dupa cum am specificat in acest articol de blog, dl. Alessandro a fost incantat de alegerea facuta inca de la inceputul montajului structurii. El a achizitionat de la noi structura metalica a unei case parter (vedeti in imagine), cu suprafata de 307 m² pe care urma sa o construiasca in Mornago, Italia.

Acum, dupa 6 luni de locuit impreuna cu familia sa in casa metalica, el ne-a impartasit parerera: „Totul este in regula, locuim in casa din 20 mai,  suntem multumiti, casa este perfecta! Vreau sa multumesc echipei Unic Rotarex® pentru serviciile acordate si pentru produsul grozav pe care mi l-a oferit!„. Noi nu am avut indoieli ca si dl. Alessandro va fi, ca si restul clientilor Unic Rotarex®,  unul multumit. Cand am vazut ca acesta a facut chiar si un filmulet scurt pe YouTube, pe care puteti sa il vizionati mai jos, am inteles ca a spune ca dansul este multumit, este prea putin. Acesta a fost de-a dreptul entuziasmat si a vrut sa arate acest lucru tuturor.

Evenimentele precum reactia d-lui Alessandro, ne fac sa credem ca incet-incet toata lumea va fi de acord ca structurile metalice usoare au multe avantaje fata de sistemele clasice. Daca doriti sa beneficiati si dvs de aceste avantaje, nu ezitati sa ne contactati!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

169350cookie-checkPrimele pareri despre casa metalicano