Islanda, un nou punct in portofoliul nostru

Islanda un punct nou in portofoliul nostruConstructiile in Islanda prezinta provocari si oportunitati unice datorita conditiilor geologice si climatice ale tarii.

Unic Rotarex® sarbatoreste o etapa importanta prin livrarea cu succes a primei structuri metalice usoare pentru o casa din Islanda, demonstrand angajamentul nostru fata de inovatie si durabilitate in medii dificile.

Structurile noastre sunt proiectate tinand cont de rezistenta seismica, asigurand stabilitate in regiunile predispuse la cutremure. Prin proiectarea specializata, acestea ofera un cadru sigur pentru peisajul geologic unic al Islandei.

Ca de obicei, Unic Rotarex® a livrat structura metalica, iar unul dintre colaboratorii nostri s-a deplasat in Islanda in vederea montajului structurii si a constructiei ulterioare. Dupa cateva zile ne-a transmis ca islandezii au fost foarte placut surprinsi de rapiditatea constructiei si de rezultatul obtinut.

Urmatoarea livrare este pe drum, in curand a doua casa metalica Unic Rotarex® va prinde forma in Islanda. Urmariti-ne pentru actualizari!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

921410cookie-checkIslanda, un nou punct in portofoliul nostruno