DEZAVANTAJE CASA STRUCTURA METALICA

Dezavantaje casa pe structura metalicaDesi casele pe structura metalica au multe avantaje, inclusiv durabilitatea, flexibilitatea si costul redus al materialelor, exista si cateva dezavantaje:
       1. Rezistenta la incendii: desi materialele metalice fac parte din clasa A1 de rezistenta la foc (necombustibile), trebuiesc placate cu gipscarton care sa le protejeze de foc. Metalul neprotejat la foc isi pierde usor stabilitatea statica.
      2. Conductivitate termica: otelul si alte materiale metalice sunt buni conductori termici si pot permite transferul de caldura si frig intre interior si exterior. De aceea trebuiesc placate cu gipscarton si vata intre profilele metalice.
       3. Protejare impotriva zgomotului: materialele metalice sunt mai putin eficiente in a izola sunetele exterioare, ceea ce necesita masuri de izolare fonica, tot prin aplicarea de placi de gipscarton.
       4. Estetica: uneori, casele pe structura metalica pot fi considerate inadecvate pentru anumite stiluri arhitecturale. Ma refer la turnuri si turle rotunde, bombate sau alte forme asemanatoare.
     5. Expunere la coroziune: materialele metalice sunt mai predispuse la coroziune decat alte materiale de constructie, ceea ce poate duce la probleme cu integritatea structurii pe termen lung, daca nu se aplica masurile de intretinere prevazute in proiect.
Este important sa luati in considerare aceste aspecte atunci cand alegeti sa construiti o casa pe structura metalica.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

437150cookie-checkDezavantaje casa structura metalicano