Cea mai vanduta casa pe structura metalica usoara

Cea mai vanduta casaA fost printre primele modele de case gandite sa aiba cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila. Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Astazi puteti sa cumparati structura de la noi si sa faceti restul cu muncitori din zona dumneavoastra.

SUPRAFETE UTILE PLAN :- Camera de zi : S= 19.14mp.- Bucatarie:        S= 7.50mp.- Baie:                 S= 5.13mp.- Dormitor 1:     S= 9.91mp.- Dormitor 2:     S= 12.84mp.- Spatiu tehnic: S= 4.88mp.- Terasa:             S= 7.32mp.

Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mp SD.

Unic Rotarex®  fabrica de case pe structura metalica, cea mai moderna tehnologie in domeniu. Hale metalice, profile zincate, corturi industriale si pentru evenimente, containere si cabine de paza. Constructii sociale, constructii comerciale, magazine, chioscuri. Toata gama de produse agrozootehnice: grajduri, adaposturi in camp, solarii si sere, silozuri si soproane. Standuri expozitionale, mobilier metalic, panouri publicitare si litere volumetrice. Cea mai moderna structura, cele mai bune produse.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

131060cookie-checkCea mai vanduta casano