Case mobile

Case mobileCum am mentionat si in alt articol de blog, casele mici (tiny houses) sunt foarte cautate in ultima perioada, asa ca, de ce sa nu fie si mobile? Acum, casa ta poate fi oriunde! Casele mobile se pot muta din loc in loc, fara deranj, oferind o alternativa mai ieftina la casele clasice, dar si acelasi nivel de confort.

Pe langa faptul ca suprafata utila este mai mare cand construiti cu structurile noastre, Unic Rotarex® mai are un avantaj: greutatea scazuta a structurii metalice. Casele mobile se aseaza pe o platforma cu roti, iar greutatea totala nu trebuie sa depaseasca 3.5 tone. De aceea, inclusiv producatorii specializati in constructia de case mobile aleg sa foloseasca structurile metalice usoare. Asa a procedat si dl. Vladimir, care a comandat si montat prima sa structura metalica pentru o casa mobila (vedeti in imaginea de mai sus). Dl. Vladimir este foarte multumit de alegerea facuta, el doreste sa mai achizitioneze structuri de la noi in vederea constructiei de case mobile.

Casele mobile sunt folosite de cele mai multe ori ca si case de vacanta, spatii de birouri sau spatii comerciale, dar ele pot fi si locuinte permanente. Daca planuiti sa construiti o astfel de casa, ati ajuns in locul potrivit.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

168550cookie-checkCase mobileno