Case mici cu structura metalica

Case mici cu structura metalica sau tiny houseCasele mici au inceput sa fie tot mai cautate. Conceptul de tiny house, puteti citi mai multe pe Wikipedia, a aparut in Statele Unite unde casele sunt de regula foarte mari. Aceste case mici au devenit un adevarat concept arhitectural si in restul lumii, dar in acelasi timp si un stil de viata, asociat cu minimalismul. O mare parte din oameni si-au dat seama ca suprafetele mari la case cresc semnificativ costurile constructiei si ale intretinerii, dar nu sunt folosite in totalitate.

Structurile metalice usoare vin sa adauge mai multe avantaje si acestor case mici. Unul dintre principalii factori pentru care oamenii aleg casele mici este costul redus. Prin folosirea structurilor metalice acest cost se reduce si mai mult. La casele metalice se poate obtine acelasi nivel de transfer termic ca la casele din caramida, insa cu pereti mai subtiri, acest lucru marind suprafata utila. Fiind vorba de case mici, elementele structurale sunt usoare si faciliteaza mult montajul care poate fi realizat si in regim propriu. Persoanele care sunt adepte ale acestui nou concept tin in mod special cont de aspectul ecologic, iar la acest punct structurile metalice sunt cea mai buna alegere, ele fiind produse din material reciclat.

Colaboratorul nostru din Belgia, dl. Florin, a avut ideea sa foloseasca aceste case ca si case de vacanta, vedeti imaginea de mai sus. El a ales Unic Rotarex® chiar de la inceputul proiectului sau si dupa primele 2 case de acest tip construite in Oteppe, Belgia (28 m² fiecare) este sigur ca va continua colaborarea cu noi. Alt client din Spania a avut ideea sa foloseasca acest concept ca si case mobile.

Daca aveti si dumneavoastra o idee, noi o putem pune in practica!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

167560cookie-checkCase mici cu structura metalicano