CASE A-FRAME

A-house, casa in forma de ACasele „A-frame” sunt caracterizate printr-un acoperis in forma literei „A”. De obicei aceste case au tavanul inalt si zona de dormit mansardata. Acest model de case exista de mult timp, insa a fost initial folosit in zonele muntoase unde acoperisul abrupt ajuta la caderea incarcaturilor mari de zapada.

In jurul anilor 1960 aceste case au fost „reinventate” de arhitectul Andrew Geller. Dupa ce modelul de casa „A-frame” a aparut pe coperta revistei New York Times, a devenit in scurt timp popular si in alte regiuni, datorita arhitecturii deosebite pe care o are.

Odata cu modernizarea modelului, s-au cerut si metode moderne de constructie, si multi au apelat la structurile metalice usoare. Acestea permit optiuni de proiectare flexibile si ofera avantaje celor care vor sa construiasca o casa „A-frame” deoarece, fiind produse de utilaje cu comanda numerica, unghiurile formate sunt perfecte. Fiind si usoare, structurile metalice formeaza grinzi care pot fi manipulate cu putini muncitori. Acestea pot fi deasemenea personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor proprietarului, devenind optiunea optima pentru constructia de case „A-frame”.

In cazul in care doriti sa construiti o casa „A-frame”, ati ajuns in locul potrivit. Contactati-ne!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

633930cookie-checkCase A-frameno