Casa duplex in Belgia

La inceputul saptamanii trecute a ajuns in Deurne, Belgia structura metalica usoara Unic Rotarex® pentru o casa duplex cu suprafata de 378 m². Fundatia casei era deja pregatita, asa ca dupa receptia structurii metalice, colaboratorul nostru care face montajul structurii si restul de lucrari, s-a apucat de treaba.

Casa duplexEste primul montaj al unei structuri Unic Rotarex® pe care acesta il executa, insa noi stiam dinainte ca are la dispozitie destule detalii pentru a reusi sa-l execute corect, iar dupa prima zi de lucru ne-am si convins ca este asa. Acesta s-a descurcat foarte bine, reusind sa monteze deja aproape integral parterul casei, dupa cum vedeti si in imagine. In doar cinci zile, structura metalica usoara era integral montata!

Structurile noastre sunt modulate din proiectare la dimensiunile materialelor de placare, usurand aceste lucrari si evitand pierderi de materiale, deci a mai durat doar doua zile sa placheze structura cu materialele prefabricate.

Multumim inginerului Vlad Maxim si echipei sale, primii care reusesc sa monteze o structura Unic Rotarex® in timpii si performanta sistemului nostru. Multumim Vlad ca ai avut incredere, rabdare si devotament pentru a ajunge la aceasta performanta. Speram ca in scurta vreme tot mai multi clienti sa urmeze exemplul inginerului Vlad Maxim si astfel sa devenim ceea ce Unic Rotarex® inseamna cu adevarat, adica un pas important in evolutia sistemelor de constructii.

Clienta noastra, doamna Caroline, s-a deplasat in santier in fiecare zi pentru a vedea care este statusul lucrarilor si, in a saptea zi, cand ne-a trimis fotografii de acolo, a specificat: „A mers asa de rapid ca nu-mi venea sa cred ce vad„.

UPDATE

Casa metalica in Belgia

Am primit noutati de la clienta noastra, casa din Belgia este pregatita pentru finisajul final! Colaboratorii nostri au terminat de tencuit termositemul, deasemenea s-a finalizat si sarpanta cu termosistem si hidroizolatie.

In baza proiectului structurii metalice oferit de noi, clienta noastra a comandat cu inceredere tamplaria si geamurile care s-au potrivit milimetric la montaj asa ca Vlad si echipa sa au inceput si lucrarile la interiorul casei.


Construiti cu structurile metalice usoare Unic Rotarex® si convingeti-va ca, pe langa alte avantaje, noi va putem ajuta sa economisiti cea mai de pret resursa a vremurilor noastre: timpul!

CONTACT
Contact Unic Rotarex®

+40 371 787 888 – de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Distribuiti acest articol

Urmariti-ne pe social media

161840cookie-checkCasa duplex in Belgiano