Suport pentru inchideri la Kaufland

Incepand de acum Kaufland Sovata va avea suport pentru inchideri de tip Unic Rotarex®. Nevoia de a construi rapid si ieftin i-a indreptat pe arhitectii si inginerii care construiesc supermarketuri sa verifice viabilitatea solutiei Unic Rotarex®. Pe o schema structurala de beton armat, doar in cateva zile, am montat structura pentru panourile sandwich care vor inchide Kaufland Sovata. O solutie usoara, rapida si economica oferita de Unic Rotarex®. O solutie care speram sa fie folosita in viitor de tot mai multi constructori de supermarketuri.

Iata ca produsele Unic Rotarex® si-au gasit utilitate si in dezvoltarea constructiilor industriale mari. Incet, dar sigur dezvoltam produse care arata ca sistemul constructiv Unic Rotarex® revolutioneaza aceasta industrie. Dupa ce ne-am extins portofoliul chiar si pe continentul American, este o mandrie pentru noi sa cucerim reduta constructiilor industriale mari.

Intrebati-ne orice astazi nu credeti ca putem face si poate o sa va dam un raspuns pozitiv. Este vremea sa schimbam ceva in atitudinea noastra daca dorim ca viitorul sa evolueze si in acest domeniu.

UPDATE

Structura metalica inchideri Kaufland

Colaboratorii nostri au avansat cu montajul structurii, au inceput lucrul la placarea cu panouri sandwich.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

163440cookie-checkSuport pentru inchideri la Kauflandno