PRODUCATORI CASE PE STRUCTURA METALICA

Producatori case pe structura metalicaExista multi producatori de case pe structura metalica, atat la nivel national cat si international. Una dintre cele mai cunoscute companii este Unic Rotarex®, care este certificata calitativ cu TÜV SÜD München, produce cu cele mai performante utilaje existente pe piata mondiala la aceasta ora si are o mare experienta in proiectare.
Cu sute de case proiectate, produse si montate pana acum, Unic Rotarex® se gaseste in topul producatorilor de case pe structura metalica din Romania.
Desigur, exista si producatori mai mari cum ar fi Arcelor Mittal, dar acestia nu ofera case customizate la cerinta clientilor. Acest aspect situeaza Unic Rotarex® si alti producatori mici in topul preferintelor clientilor de case pe structura metalica usoara din Romania dar si din alte tari.
Unic Rotarex® exporta cca. 60% din productia sa pe mai multe continente, inclusiv cel american. Acest lucru necesita experienta in proiectare in mai multe norme de constructii, calitate deosebita si termene exemplare de productie si livrare.
Colaboram cu firme de constructii din mai multe tari si asta a adus in timp credibilitate, atat de necesara in zilele noastre.
Construiti case pe structura metalica Unic Rotarex®, cea mai moderna tehnologie de constructii case pe structura metalica existenta pe piata romaneasca.

CONTACT
Contact Unic Rotarex®

+40 371 787 888 – de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Distribuiti acest articol

Urmariti-ne pe social media

433610cookie-checkProducatori case pe structura metalicano