Primul Montator Structuri Rotarex

Inmanare diploma la primul montator structuri RotarexSaptamana trecuta Domnul Chiorean Lazar, a devenit primul Montator Structuri Rotarex cu certificat de absolvire.

Imediat dupa primirea certificatului de absolvent, primul Montator Structuri Rotarex ne-a declarat ca intentioneaza sa demareze o afacere pe baza cunostintelor dobandite.

Gandul nostru initial a fost sa pregatim muncitori pentru firmele partenerilor, colaboratorilor si a clientilor nostri si iata cum domnul Chiorean vine cu curaj si incredere in sistemele noastre constructive si demonstreaza ca este usor de construit cu sistemele constructive Unic Rotarex®, injgheband o mica afacere.

La curs se inscriu persoane interesate de invatarea montajului dar si a tehnologiilor noastre. Persoane care au sansa sa fie angajati in tara si in strainatate, au sansa sa-si schimbe viata in una mai buna.

Va asteptam sa participati la cursurile de scolarizare unde o sa intalniti persoane cu aceleasi interese ca dumneavoastra dar si sa faceti parte din Lista Montatorilor Rotarex, specialistii de maine in structuri metalice usoare, adevarata tehnologie a viitorului.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

132830cookie-checkPrimul Montator Structuri Rotarexno