Incepator, monteaza singur o structura pentru casa

Dovada vie ca sistemul constructiv Unic Rotarex® este usor de montat chiar si pentru incepatori am primit-o de la clientul nostru, dl. Romica Firtat, care, fara sa puna vreo intrebare, a luat planurile de montaj si a inceput sa monteze structura de parca face asta dintotdeauna. O surpriza placuta pentru noi deoarece au mai fost si alti clienti care au montat singuri, fara ajutor, dar dl. Firtat a facut si un scurt filmulet timelapse care demonstreaza asta.

Scurtul videoclip vorbeste de la sine. Nu putem sa fim decat mandri ca sistemul constructiv Unic Rotarex® este la indemana oricarui om cu putina pricepere, cu destula vointa si o masina de infiletat suruburi. Ce dovada mai mare am putea sa va dam pentru a-i urma exemplul?

Oricine cumpara de la noi structuri la pret de producator le monteaza singur sau cu ajutor din partea familiei sau prietenilor si apoi placheaza cu materiale prefabricate structura special modulata pentru a se potrivi, va obtine un produs la fel de bun, dar mult mai ieftin, pentru ca multi dintre „marii meseriasi” nu sunt mai buni decat dumneavoastra. Asta inseamna ca veti obtine un produs bun dar veti face si mari economii de pret.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

166150cookie-checkIncepator, monteaza singur o structura pentru casano