Cursul de scolarizare Rotarex da rezultate!

Client montator structuri metaliceConstatam cu bucurie ca scolarizarea Rotarex isi arata rezultatele! Domnul Adrian P., din judetul Bihor, a participat luna trecuta la cursul nostru de scolarizare, in calitate de client, cu intentia de a invata sa monteze el insusi structura pentru casa.

Domnul Adrian nu este constructor si cu toate acestea el s-a descurcat foarte bine, asa ca ne-am convins ca oricine este interesat, in cele doua zile de curs, poate acumula cunostintele necesare pentru a monta o casa. Este suficient pentru a putea spune ca oricine participa la curs, va reusi sa faca singur montajul structurii, asa ca va indemnam pe fiecare sa reduceti costurile de constructie, cumparand structurile Unic Rotarex® si montandu-le singur.

Suntem deasemenea convinsi ca, datorita structurii perfect aliniate, va fi usor sa montati placi de gips carton si OSB.

Iata raspunsul la intrebarea „cum sa construiesc o casa mai ieftina?”. Iata clientul care a reusit sa confirme ideea in care noi credem, care demonstreaza inca o data ca scoala este cel mai important lucru pe care-l putem face pe parcursul vietii.

De aceea va invitam si pe dumneavoastra sa participati la cursul de scolarizare Unic Rotarex®, care are loc in fiecare luna la sediul nostru din Crainimat.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

139340cookie-checkCursul de scolarizare Rotarex da rezultate!no