Casele metalice Unic Rotarex® trec testul timpului

Casa metalica finisataCasele metalice sunt considerate inca un produs nou pe piata din Romania si nu numai, cu toate ca acest sistem constructiv nu este tocmai nou. Structurile metalice usoare sunt folosite pentru constructia caselor inca de acum 100 de ani. Unic Rotarex® este unul din pionierii acestei branse, fiind pe aceasta piata de 24 de ani.

Publicam pentru neincrezatori, parerea clientului nostru, dl. Bogdan Cercel, care locuieste intr-o casa metalica Unic Rotarex® (fotografia de mai sus) achizitionata acum 8 ani: „Feedback-ul este unul pozitiv si ma bucur ca am facut aceasta alegere. Chiar am facut multe recomandari pozitive catre prieteni si alte cunostinte. Iarna e cald fara facturi astronomice la gaze, iar vara e racoare la parter – la etaj e un pic cam cald, dar locuim in Bucuresti…deci nu e ceva deosebit 🙂

Pe langa faptul ca sistemul nostru constructiv a fost imbunatatit constant pe parcursul acestor ani, Unic Rotarex® este certificat de TÜV SÜD Munchen sa produca aceste structuri. Structurile noastre sunt insotite la livrare de documente de calitate: declaratie de performanta, certificat de calitate si certificat de garantie. Asta nu e tot, am implementat si un sistem de control al calitatii in fabrica si folosim doar tabla de cea mai buna calitate, de la Voestalpine Austria.

Va invitam sa va alaturati si dumneavoastra dlui. Cercel in lista noastra de clienti multumiti!

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

166850cookie-checkCasele metalice Unic Rotarex® trec testul timpuluino