CASE PE STRUCTURA METALICA OLX

Case pe structura metalica OLXIntr-o lume a preturilor in crestere continua, este evidenta nevoia oamenilor de a gasi solutii economice pentru a construi o casa. Pentru ca pe OLX – anunturi online se gasesc multe chilipiruri, oamenii au inceput sa caute foarte des case pe OLX.
Asa cum era de asteptat, vanatorii de chilipiruri au format o piata de cumparatori de case pe OLX. Ce este rau in asta:
       1. Casele oferite ca solutii constructive pe OLX sunt inovatii tehnologice pornite dintr-o minte de meserias care doreste sa castige mai mult si sa munceasca mai putin. Adica sa ocoleasca legea.
       2. Aceste case nu respecta nici legea constructiilor, nici legile de introducere pe piata a materialelor. Pur si simplu meseriasi oportunisti pe care inspectortoratele de stat in constructii ii tolereaza sa incalce legea.
       3. Incet dar sigur, va transformati din vanatori de chilipiruri in vanat. O sa primiti o solutie constructiva care nu rezolva nici nevoia de rezistenta, nici nevoia de izolare in nici un fel. Este pur si simplu o forma de casa cu multe probleme care poate fi putin mai ieftina in comparatie cu ofertele care respecta toate aspectele legale, platesc taxe si va ofera o solutie garantata.
Pana cand oamenii legii o sa se hotarasca sa respecte legea si sa va protejeze de acesti chilipirgii, ar fi bine sa o faceti dumneavoastra ca sa nu va treziti cu mai multe probleme decat aveti nevoie, si cu o „chestie” care numai casa nu este, dar pe care ati platit economiile vietii dumneavoastra.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

436530cookie-checkCase pe structura metalica olxno