Casa construita de un singur om

Casa construita de un singur om

In urma participarii la cursul nostru de scolarizare, dl. Bercu a achizitionat o structura metalica Unic Rotarex® pentru a construi o casa. Dupa livrarea structurii l-am contactat sa ne asiguram ca totul este in regula, chiar daca dansul nu a ales montajul executat de echipa noastra.
Am fost placut surprinsi de reactia sa, dl. Bercu afirma: “Este un sistem perfect”. Deasemenea ne marturiseste ca lucreaza singur: “O fac practic singur. Sa stiti ca lumea apreciaza sistemul, raman impresionati ca este cladita de o singura persoana”. Astfel, dupa o luna si cateva zile, nu numai ca a montat structura, ci a si placat-o cu OSB. Oricine poate sa-si dea seama de economia de timp si costuri adusa de tehnologiile moderne de constructii propuse de Unic Rotarex®.
Ce ne bucura si mai mult este ca dl. Bercu a fost multumit, nu doar de structura metalica, ci si de colaborarea cu echipa noastra: “Promtitudine, rapiditate, profesionalism si calitate. UnicRotarex se poate compara cu orice firma de afara.Ma bazez cand o spun pe o experienta de 21 de ani traiti in afara granitelor.”
Daca vreti si dumneavoastra sa construiti cu cea mai moderna tehnologie existenta pe piata colaborand cu o echipa profesionista cu experienta de peste 10 de ani in acest domeniu, puteti sa ne scrieti aici.

CONTACT

de Luni pana Vineri 8:00-16:00

Urmariti-ne pe social media

144540cookie-checkCasa construita de un singur omno